Diamantele noastre sunt facute 100% in UE si sunt șlefuite la Anvers, in timp ce 93% din diamantele naturale sunt șlefuite în India pentru a diminua costurile.

Diamantele făcute de noi au un impact asupra mediului foarte redus si o amprenta de dioxid de carbon minimal pentru că folosim numai energie provenită din resurse regenerabile.

Diamantele noastre au toate un certificat international IGI ( International Gemological Institute ) și au un numar de indentificare serigrafat cu laser.

Diamantul de laborator are un preț cu cel puțin 50% mai avantajos față de un diamant natural.

În cele din urmă, știința și tehnologia din zilele noastre oferă clientului posibilitatea de a face o alegere. Diamantul natural va continua să existe pentru cei care iubesc tradiția și care sunt dispuși să cheltuiască sume mari, în timp ce aceeași compoziție chimică, strălucire, duritate și aceeași fascinație pot fi oferite de diamantul de laborator pentru un preț mai atractiv și cu un impact mult mai mic asupra mediului. Această „pulbere de stele”, acești atomi de carbon care au creat diamantul în laborator au aceeași vârstă cu atomii care acum 1 miliard de ani s-au cristalizat în mantaua Pământului și au dat naștere diamantului natural. 

Diamantele de laborator,  un vis devenit realitate.